top of page
Szerző képeMikael Denut

Boost Budapest Évadnyitó Találkozó Kovács András Péterrel

Május 23-án a Boost Budapest évadnyitó rendezvényén több mint 60-an újra összegyűltünk, hogy megosszuk tapasztalatainkat, inspirációt merítsünk, és erősítsük üzleti kapcsolatainkat. Az esemény kiemelt előadója Kovács András Péter volt, aki “Az Üzleti Humor Ereje” címmel tartott előadást. A humorista karrierjét és üzleti tapasztalatait megosztva egyedülálló perspektívát nyújtott a résztvevőknek.


Az Új Csoportszerkezet és Meghívók


Az új csoportszerkezetnek megfelelően a találkozó mindenkinek, vendégnek és tagnak is teljesen ingyenes volt. A találkozót megelőző napokban a tagok egymást kergették egy-egy megmaradt meghívóért, és végül teltházas lett a rendezvény. Sajnos voltak, akiknek már nem maradt meghívó, de őket szívesen látjuk júniusban, mivel vendégek csak évente egyszer látogathatnak el hozzánk - ezért is érdemes belépni!


A Találkozó Kezdete


A találkozót a szokásos módon reggelivel indítottuk, majd bemutattuk a tagokat és vendégeket. A bemutatkozások után természetesen szünet következett, ahol a megjelentek élénken építették az értékes üzleti kapcsolatokat.



Mikael Denut, a Boost Hungary területi vezetője, felveszi a kapcsolatot az azonos időben tartott Boost Finland egyik csoportjával, hogy kölcsönösen bejelentkezzenek, ezzel is szemléltetve a határokon átnyúló networkinget a Boostban.
Mikael Denut, a Boost Hungary managere, felveszi a kapcsolatot az azonos időben tartott Boost Finland egyik csoportjával, ezzel is szemléltetve a határokon átnyúló networkinget a Boostban.



Első Előadó: Mikael Denut az IVAeris Oy-tól


A találkozó első előadója az IVAeris Oy képviseletében Mikael Denut volt, aki mint a rendezvény házigazdája bemutatta a saját vállalkozását és az aznapra előkészített akciós ajánlatait.


Fő Előadó: Kovács András Péter


András már a találkozó kezdetén megérkezett és a szünetekben is szívesen társalgott a résztvevőkkel. A csoport szóvivője vezette fel Andrást, aki nem sokkal később bele is vágott az előadásába. Az előadás nemcsak humoros volt - mindenki dőlt a nevetéstől - de tanulságos is, bár természetesen mindenben nem értettünk egyet.





KAP Előadásának Főbb Témái


1. A Pénz és Üzlet Erkölcsromboló Hatása


Az előadás első részében András a pénz és az üzlet világának erkölcsi kihívásait boncolgatta. Kiemelte, hogyan torzíthatja a személyiséget és az erkölcsöt az anyagi javak hajszolása. Példákat hozott arra, hogy az üzleti életben gyakran találkozunk olyan helyzetekkel, ahol az anyagi érdekek felülírják az erkölcsi értékeket.


András hangsúlyozta, hogy fontos megőriznünk integritásunkat, és nem szabad hagynunk, hogy a pénz torzítsa el értékrendünket. Bemutatta, hogyan maradhatunk hűek önmagunkhoz és elveinkhez, még akkor is, ha a környezetünkben sokan másképp cselekszenek. Az erkölcsi integritás megőrzése nemcsak a személyes, hanem az üzleti életben is kulcsfontosságú, és örömmel fogadtuk András előadását, hisz a Boostnak ez az egyik alapelve.



2. A Hazugság Szerepe az Üzleti Tárgyalásokon


Az előadás második részében András a hazugság és az őszinteség témáját járta körül, különös tekintettel az üzleti tárgyalásokra. Kifejtette, hogy miért hajlamosak az emberek hazudni ilyen helyzetekben, és miért nem éri meg hosszú távon, amivel természetesen egyetértünk. Sokakban felmerült, hogy szerencsénkre a mi köreinkben nagyon ritkán botlunk bele olyan vállalkozókba, akik egy-egy tárgyaláson hazudnának.


András számos humoros anekdotát osztott meg saját életéből és karrierjéből, hogy szemléltesse mondanivalóját. Kiemelte, hogy a hitelesség és az őszinteség az üzleti kapcsolatok alapja. Az előadó szerint az őszinteség hosszú távon mindig kifizetődőbb, mint a rövid távú előnyökért folytatott hazugság.


Az Interaktív Kérdezz-Felelek Szekció


Az előadás után egy interaktív kérdezz-felelek szekció következett, ahol a résztvevők közvetlenül is kérdezhettek Andrástól. Ez az interaktív rész lehetőséget adott arra, hogy a jelenlévők mélyebben megértsék az elhangzottakat, és saját üzleti kihívásaikra is alkalmazható tanácsokat kapjanak. András közvetlensége és humora tovább fokozta az esemény hangulatát, és hozzájárult a barátságos, támogató közösségi légkör megteremtéséhez.



Networking és Közösségépítés


A rendezvény másik fontos eleme a networking volt. Az eseményen résztvevő vállalkozók lehetőséget kaptak arra, hogy új kapcsolatokat építsenek, és meglévő kapcsolataikat erősítsék. Az ilyen találkozók remek alkalmat biztosítanak arra, hogy a résztvevők megosszák egymással tapasztalataikat, tanuljanak egymástól, és közösen gondolkodjanak új üzleti lehetőségekről.


A Boost Budapest célja, hogy támogassa a vállalkozókat abban, hogy sikeresebbek legyenek, és egy etikus, támogató üzleti közösséget építsenek. Az ilyen rendezvények hozzájárulnak a közösség erősítéséhez, és inspirációt nyújtanak minden résztvevő számára.


Képek és Videó a Rendezvényről


Az eseményen készült képeket Kecskés Brigitta készítette, aki remekül megörökítette a rendezvény pillanatait. A videó montázst a TotalSight Kft. állította össze, amely tökéletesen visszaadja az esemény hangulatát és a résztvevők lelkesedését.



Köszönjük mindenkinek, aki részt vett, és reméljük, hogy a következő rendezvényünkön is találkozunk! Ne feledjétek, a Boost Budapest mindig várja az új tagokat, csatlakozzatok hozzánk, és legyetek részesei egy támogató, inspiráló üzleti közösségnek.


Üdvözlettel,

Mikael Denut

Areal Manager, Boost Group Oy


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page